Lef om te leren!

15-1-2019

Op het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé kun je meedoen aan de Cambridge Class. In deze klas volg je het Cambridge University Certificate programma voor het vak Engels. Je wordt opgeleid voor het FCE-examen (First Certificate of English) en het CAE-examen (Certificate of Advanced English). Deze examens vinden plaats in klas 3 en 5. Om je voor te bereiden, krijg je extra uren Engels en zit je in de klas met leerlingen die hetzelfde programma volgen.

21-12-2018
Op de vroege ochtend van 21 december werden leerlingen en medewerkers van onze school verwelkomd met kerstliederen, gespeeld door enkele leden van het schoolorkest. Na de kerstviering in de Kurioskerk is de kerstvakantie begonnen. 
20-12-2018
Op Sneon 15 desimber hat Mare de Jong it Ferstival wûn yn de kategory Starters. Benthe de Jong hie de twadde priis by de Toppers en Hannah Marije Vlieg de twadde priis by de trochsetters.
28-11-2018
Het is nu mogelijk voor leerlingen om zich via de website in te schrijven voor voorstellingen in het kader van het muzecoördinaat. De eerste voorstellingen zijn op 6 (klas 4, 5 en 6) en 7 (klas 3) december. Schrijf je snel in via deze link.
15-10-2018
Op dinsdag 27 november vond voor een publiek van 80 leerlingen, medewerkers, ouders en overige belangstellenden de jaarlijkse Beyers Naudézeling plaats. Spreker was dit jaar is de journaliste Fréderike Geerdink, voormalig correspondent in Turkije, Koerdistanexpert en bekend door haar boek Dit vuur dooft nooit. Een jaar bij de PKK. Na de lezing werd zij geïnterviewd door Japke Wiersema, docent aan onze school.
15-10-2018

Op donderdag 11 oktober werd er ook op het Beyers Naudé stilgestaan bij 'Coming Out Day. Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat iemand openlijk voor haar/zijn seksualiteit uitkomt. We vinden het belangrijk dat leerlingen op onze school weten dat het niet uitmaakt wat je seksuele voorkeur is; voor iedereen is ruimte bij ons op school.

5-10-2018
De dag van de leraar op 5 oktober is op het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé niet ongemerkt voorbijgegaan. De leerlingen van Breaking Bread hadden in de tweede pauze een heerlijke lunch klaargezet voor alle medewerkers. Namens alle medewerkers: bedankt daarvoor!
20-9-2018

Na de feestelijke uitreiking op 20 september van het CAE (Cambridge Advanced English) certificaat aan de leerlingen van 6CUC, was het op 1 oktober de beurt aan de leerlingen van klas 4CUC om hun FCE (First Certificate English) te ontvangen. Zowel in klas 4 als in klas 6 zijn alle CUC-leerlingen geslaagd. Jullie hebben het heel goed gedaan, we zijn trots op jullie!

18-9-2018
Pesten, praat erover! In de week tegen pesten is dat de boodschap aan leerlingen, medewerkers en ouders van onze school. Tijdens introductieactiviteiten, mentorlessen, dagopeningen of gewoon tijdens de normale lessen wordt op deze manier gewerkt aan een positieve sfeer in de klas.
18-9-2018
Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé biedt leerlingen de mogelijkheid om een officieel Cambridge English certificaat te behalen. In klas 3 kunnen de leerlingen examen doen op het 1e niveau, in klas 5 op het 2e niveau. De organisatie achter het Cambridge English certificaat heeft de school nu beloond met het toekennen van het officiële predicaat Cambridge Preparation Centre aan onze school. Een mooie beloning voor het vele werk dat leerlingen en docenten elk jaar hierin stoppen!
Pagina 3 van 12Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste